Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Πάστα φλώρα

Υλικά για 4-6 άτομα
Για τη ζύμη
200 γραμμάρια βούτυρο
100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 αυγό
300 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Για τη γέμιση
200 γραμμάρια μαρμελάδα


Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μια λεκάνη και ζυμώνουμε.
Κρατάμε λίγο ζύμη και την υπόλοιπη τη βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και την απλώνουμε με τα δάχτυλα μας.
Απλώνουμε τη μαρμελάδα από πάνω.
Πλάθουμε τα μπαστουνάκια με τη ζύμη που έχουμε κρατήσει και τα τοποθετούμε από πάνω.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: