Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2011

Gluhwein - Ζεστό κρασί


Υλικά :

1 μπουκάλι κόκκινο κρασί (Merlot ή Αγιωργίτικο)
100 γρ. ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλας
10 γαρύφαλλα
φλούδα ενός πορτοκαλιού

Προαιρετικά για το σερβίρισμα : σταφίδες, αμυγδαλόψυχα

Εκτέλεση : 



Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε για 20 λεπτά σε σιγανή φωτιά. χωρίς να αφήσουμε να βράσει. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Στραγγίζουμε και αφαιρούμε τα μυρωδικά.
Σερβίρουμε ζεστό με αμυγδαλόψυχα και σταφίδες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: