ΥΛΙΚΑ:
2 φύλλα σφολιάτα
500 γρ. φέτα τριμμένη
3 αυγά
1/2 φλ. φρέσκο γάλα
πιπέρι
1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι.
Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί.
Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'.
4 σχόλια:
νοστιμότατη, αρκεί η σφολιάτα να είναι η σωστή
τέλεια, πεντανόστιμη, πλούσια και παρα πολύ γρήγορη. ιδανική για εργαζόμενες
δοκιμασα την πιτα σου.απλη,νοστιμη και ευκολη ,μπραβο!!εγω προσθεσα και λιγο γιαουρτι στη γεμιση και νομιζω οτι της εδωσε ογκο και πιο ελαφρια γευση.και παλι μπραβο..
mmmm molis thn ebgala apto fourno.... Teleiaa!!! Euxaristw polu!!! :)
Δημοσίευση σχολίου