Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Χταποδάκι με λαδολέμονο

Βάζουμε το χταπόδι να βράσει σε σιγανή φωτιά χωρίς να προσθέσουμε νερό, καθώς το χταπόδι βγάζει τα υγρά που χρειάζεται για να μαγειρευτεί. Μόλις πιει τα υγρά του, βγάζουμε από την κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό φρεσκοκομμένο και σερβίρουμε.

1 σχόλιο:

xsclean είπε...

Τέλειες οι συνταγεσ σας!! Θα δοκιμάσω μερικές! Ευχαριστώ!