Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2007

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ «ΑΛΑ ΓΚΡΕΚΑ»

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. σπαγγετίνη Νο 10
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
πράσινες και μαύρες ελιές
1 κλωναράκι βασιλικό
πιπέρι
½ κ.σ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τις ελιές, βασιλικό, πιπέρι και ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε για 15’.
Βράζουμε τη σπαγγετίνη και την περιχύνουμε με τη σάλτσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: