Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Ιανουαρίου 22, 2007

ΑΣΤΑΚΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. αστακό (ή προϊόν απομίμησης αστακού)
6 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ½ κ.σ. βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο μανιτάρι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κ.γ. άνηθο
2 ¼ κ.σ. βερμούτ γλυκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε πυρέξ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 375 βαθμούς για 35’.
Ψιλοκόβουμε τον αστακό, προσθέτουμε 1 ½ κ.σ. κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: