ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. αστακό (ή προϊόν απομίμησης αστακού)
6 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ½ κ.σ. βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο μανιτάρι ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κ.γ. άνηθο
2 ¼ κ.σ. βερμούτ γλυκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε πυρέξ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 375 βαθμούς για 35’.
Ψιλοκόβουμε τον αστακό, προσθέτουμε 1 ½ κ.σ. κρέμα γάλακτος και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου