Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Φόρτωση...

Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. κριθαράκι μέτριο
1 κιλό κρέας σπάλα μοσχαριού
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 καρότα σε λεπτές φέτες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
πιπέρι
2-3 φύλλα δάφνης
παρμεζάνα
2 φλιτζάνια διάφορα τυριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα καρότα και το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το κρέας κομμένο σε μερίδες και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, 1 φλιτζάνι νερό, πιπέρι και τα φύλλα δάφνης και αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα περίπου.
Βράζουμε το κριθαράκι, το ανακατεύουμε με το κρέας και το τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 20 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: