ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
1 κ. καλαμαράκια σε λεπτές φέτες
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
πιπέρι
1 φλ. λευκό κρασί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2-3 φύλλα δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
Ρίχνουμε τα καλαμαράκια και το πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη δάφνη και λίγο νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.
Βράζουμε το κοφτό, το ανακατεύουμε με τα καλαμαράκια και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου