Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2006

Κόκκορας παστιτσάδα

Υλικά:
1 κόκκορας
1 κουτί τοματάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πακέτο μακαρόνια χοντρά
2 ξύλα κανέλας
1/2 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
1/2 φλ. λάδι

Εκτέλεση:
Μισοβράζουμε τον κόκκορα για 20'.
Τον βγάζουμε από το ζουμί του και τον κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κόκκορα και σωτάρουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τα τοματάκια, την κανέλα και το γαρύφαλλο, καθώς και λίγο από το ζουμί του κόκκορα. Ανακατεύουμε ελαφρά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20'.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια για 8' και τα σουρώνουμε.
Ρίχνουμε τον κόκκορα με τη σάλτσα του στα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: